Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-amsterdam.nl


  Helderzienden hulplijn in Amsterdam.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online helderzienden uit Amsterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sorella
  Ervaring met helderziende Sorella
  Dankjewel lieve Sorella voor de fijne consult die ik zojuist heb gehad.




Ervaring van Marijke met helderziende Sorella   Ervaring van Marijke met helderziende Sorella   Ervaring van Marijke geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sorella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sorella
  Ervaring met helderziende Sorella
  Wat een lieve vrouw. Helder en duidelijke consult gehad met hele goede tips echt een aanrader. Ik bel zeker terug.




Ervaring van Desiree met helderziende Sorella   Ervaring van Desiree met helderziende Sorella   Ervaring van Desiree geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sorella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk, dinsdag gesproken over een vraag en vandaag komt het uit. Ook precies hoe ze zei dat het zou zijn. Ze is echt keigoed. Draait nergens omheen. Liefs.




Ervaring van Sarah met helderziende Anouk   Ervaring van Sarah met helderziende Anouk   Ervaring van Sarah geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ana
  Ervaring met helderziende Ana
  Net Mw. Ana gesproken, was heel prettig gesprek. Ik begon onrustig, naar mate het gesprek vorderde, werd ik rustig. Zij is puur echt een aanrader.




Ervaring van Anoniem K met helderziende Ana   Ervaring van Anoniem K met helderziende Ana   Ervaring van Anoniem K geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ana  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Wat ben je toch een fijne man om mee te praten. Je hebt mij en de kinderen zo goed geholpen om door deze moeilijke periode heen te Knokken. We zijn er nog niet maar met jouw hulp gaat dat vast een stuk rustiger. Ik maak mij minder zorgen door jouw heldere antwoorden en inzichten. Heel knap hoe je keer op keer weer gelijk hebt. Nu nog even afwachten of dit alles goed gaat uitpakken zoals je hebt voorspeld en de kindjes en ik eindelijk rust gaan krijgen om ons eigen leven op te bouwen.




Ervaring van Merei met helderziende Beau   Ervaring van Merei met helderziende Beau   Ervaring van Merei geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Hoi Charida, bedankt voor je lieve woorden en steun.




Ervaring van Rita met helderziende Sharida   Ervaring van Rita met helderziende Sharida   Ervaring van Rita geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maakali
  Ervaring met helderziende Maakali
  Een aanrader, voelt heel goed je energie aan en wat er speelt.




Ervaring van Katrien met helderziende Maakali   Ervaring van Katrien met helderziende Maakali   Ervaring van Katrien geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Thaiis
  Ervaring met helderziende Thaiis
  Wat een supervrouw. Ik geloof haar. Ik heb een heel lang gesprek met haar gehad. Zij zei rake dingen en heeft mij weer moed gegeven voor de toekomst. Na een enorm zware tijd zal de zon weer voor mij gaan schijnen. Dank je wel Thaiss, ik laat het je weten of als het gaat lopen zoals jij zei. Xxx.




Ervaring van Pauline met helderziende Thaiis   Ervaring van Pauline met helderziende Thaiis   Ervaring van Pauline geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Milla
  Ervaring met helderziende Milla
  Bedankt voor je mooie reading. Liefs.




Ervaring van Brenda met helderziende Milla   Ervaring van Brenda met helderziende Milla   Ervaring van Brenda geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Milla  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeremy
  Ervaring met helderziende Jeremy
  Heel rustig
Goede uitleg
Ben heel content
Alles wat er gezegd is geweest is tot nu toe uitgekomen.
Ik raad iedereen aan om contact op te nemen. Jeremy is een echte aanrader. TOP.




Ervaring van Sabrina met helderziende Jeremy   Ervaring van Sabrina met helderziende Jeremy   Ervaring van Sabrina geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeremy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve Anouk,

Ongelooflijk. Ik heb een week gewacht met dit berichtje omdat ik nog wat te verwerken had. Maar wil je bij deze erg bedanken voor alles. Iedere keer zie je goed wat er gebeurd en hoe, ongeacht het onderwerp. mensen, relaties, rechtzaken, werk, dieren,. noem maar op. Overal zit je er steeds boenk op. Zonder enige voorinformatie dan nog wel.

Dank je wel dat je je straffe gaven wilt delen met ons. Je bent er ook steeds op het juiste moment en blijft even geduldig tot ik het begrijp.

Dank je wel.
Liefs .




Ervaring van e. met helderziende Anouk   Ervaring van e. met helderziende Anouk   Ervaring van e. geplaatst op 12 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maakali
  Ervaring met helderziende Maakali
  Zeer lieve dame, je stelt je vraag je en krijg direct antwoorden. Ze is bovendien zeer eerlijk zal je niets naar de mond doen praten. zeker het bellen waard ik geef je een 10 moest dit hier kunnen.
Ik bel je zeker nogmaals op.

Liefs L.




Ervaring van Leyla met helderziende Maakali   Ervaring van Leyla met helderziende Maakali   Ervaring van Leyla geplaatst op 12 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sara
  Ervaring met helderziende Sara
  Al jaren mijn vaste lijn. Altijd blij als ik je even heb gesproken. Je stelt me gerust en je zit vaak ook heel goed qua invoelen wat er speelt en gaat komen.

Thank you.




Ervaring van Chi met helderziende Sara   Ervaring van Chi met helderziende Sara   Ervaring van Chi geplaatst op 12 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annick
  Ervaring met helderziende Annick
  Wauw lieve Annick en weer een spijker op zijn kop. Je gaf mij aan op te letten met de verbouwing omdat er vertraging op zou komen. Goed te kijken naar wat er op papier stond omdat het anders zo zou uitlopen en in een paar keer zou gebeuren i.p.v. in een keer.
Zojuist de aannemer gesproken en ja hoor. Vertraging. Ik weet dat alles weer goedkomt maar oei wat zat je er weer goed bovenop.
Dankjewel. Je bent echt de beste.




Ervaring van S met helderziende Annick   Ervaring van S met helderziende Annick   Ervaring van S geplaatst op 12 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met helderziende SherlockOryn
  Ervaring met helderziende SherlockOryn
  Gisteren had ik je weer na een tijdje gesproken omdat je een tijdje geleden had gezien dat er iemand ingeluisd ging worden.en hoe hard het ook was.helaas was het waar. Gelijk aan het begin (de eerste minuut) van het gesprek moest ik zo huilen omdat je dingen zei die je niet kon weten zonder ook maar iets te hebben gezegd tegen je wat er speelde. Je bleef maar doorgaan met vertellen wat je zag zonder uberhaupt naar je kaarten of pendel te kijken en ik was in pure shock. Its a very tough cookie maar het is wat het is voor nu. Je zag ook mijn tante mijn opa en ik weet nu dat ik niet alleen ben in deze moeilijke situatie. Je hebt mij tools gegeven om weer even vooruit te kunnen. Sherlock.Ik kan je alleen maar vanuit het diepste van mijn hart bedanken voor het gesprek gisteren. Wat zat jij raak met de dingen die je hebt gezegd en gezien. Je hoort mij snel weer. Liefs, personal scanner.




Ervaring van personal scanner met helderziende SherlockOryn   Ervaring van personal scanner met helderziende SherlockOryn   Ervaring van personal scanner geplaatst op 12 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annicka
  Ervaring met helderziende Annicka
  Lieve Annicka,
Bedankt om naar mij te luisteren in deze moeilijke tijden van mijn leven. Je bent fantastisch. Ik zal een heerlijk ontspannend bad nemen om mijn energie te helpen op te laden. Liefs, Nu weet je wie ik ben. :).




Ervaring van Anoniem met helderziende Annicka   Ervaring van Anoniem met helderziende Annicka   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Amai amai amai van mijn sokken geblazen. Wat een talent, wat een natuur talent is washandje, alles klopte tot in het kleinste detail. Alleen maar bewondering voor. Een echte echte aanrader en 100 sterren waard. Probeer haar je zal azend versteld staan van haar kunnen. Voor mij alvast top.




Ervaring van Carine met helderziende Isha   Ervaring van Carine met helderziende Isha   Ervaring van Carine geplaatst op 11 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  nellekke je zag dat ik een mazzeltje kreeg en ja hoor vandaag kwam die mazzel.goed gezien .meer dan vijf sterren waard.




Ervaring van italiano met helderziende Nellekke   Ervaring van italiano met helderziende Nellekke   Ervaring van italiano geplaatst op 11 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Isha,
Mooi mens, mooie energie. Duidelijke taal. Heel erg bedankt van net. Ik ga aan de slag met uw adviezen. Heel erg bedankt en tot horens
Liefs
M.




Ervaring van M met helderziende Isha   Ervaring van M met helderziende Isha   Ervaring van M geplaatst op 11 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Het was helaas niet leuk wat u een (bijna) jaar geleden had gezien maar het is wel zo gegaan en U had het goed gezien .hoe moeilijk het is.wil ik u toch ontzettend bedanken en u gaat mij zeker weer horen. Veel knuffels Lisa (de dame die moest tanken).




Ervaring van anoniem met helderziende Lisa   Ervaring van anoniem met helderziende Lisa   Ervaring van anoniem geplaatst op 11 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Tess twee jaar geleden vertelde je dat mijn vriend zou terugkomen enkel als alles was geregeld met gerecht en kind. Hij is na drie weken al teruggekomen maar er is nog steeds niks geregeld.
Je zei dat hij daar heel druk meehad. Hij heeft nooit iets ondernomen daarin. Je hebt je erg vergist.




Ervaring van Anoniem met helderziende Tess   Ervaring van Anoniem met helderziende Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ana
  Ervaring met helderziende Ana
  Dankjewel Ana voor het hele fijne gesprek.
Je bent heel begripvol, rustig, en kunt goed en snel invoelen.
Ik heb veel aan je gehad, en ga het mediteren doen.

Dankjewel, Karin xx.




Ervaring van Karin met helderziende Ana   Ervaring van Karin met helderziende Ana   Ervaring van Karin geplaatst op 10 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ana  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sara
  Ervaring met helderziende Sara
  Hartelijk dank weer lieve Sara. Ik ga proberen mijn angsten en twijfels los te laten. Hopelijk komt F weer snel mijn kant op, maar zoals jij het vaker goed hebt vertrouw ik er nu ook op. Tot snel weer hopelijk. Liefs xxx F.




Ervaring van F met helderziende Sara   Ervaring van F met helderziende Sara   Ervaring van F geplaatst op 10 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Wow wow wow! Vorige week zei je dat er een man van werk weg zou gaan. Vandaag bericht gekregen. Bijzonder.




Ervaring van Essie met helderziende Isha   Ervaring van Essie met helderziende Isha   Ervaring van Essie geplaatst op 10 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Ysis wat ben je een ontzettend lieve vrouw.
Telkens ben ik weer verbaasd hoe goed jij dingen kunt aanvoelen en voorspellen. Of het nu relaties, werk of financiŽn betreft je voorspellingen zijn tot heden altijd uitgekomen. Je wind er geen doekjes omheen zoals we dat in Nederland zeggen, maar je zegt waar het op staat. Dankjewel voor de fijne gesprekken en de rust die je geeft. Als je met vragen zit zeker Ysis bellen, want zij geeft je de antwoorden waar je naar opzoek bent. Liefs, Naomi.




Ervaring van Naomi met helderziende Ysis   Ervaring van Naomi met helderziende Ysis   Ervaring van Naomi geplaatst op 10 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sita
  Ervaring met helderziende Sita
  Dank je wel Sita,

Je zag het allemaal heel goed, helaas werd de lijn verbroken opeens toen ik naar het werk vroeg. Maar laat je weten hoe het verder gaat, de reis naar Thailand wie weet.

Lieve groet, An.




Ervaring van An met helderziende Sita   Ervaring van An met helderziende Sita   Ervaring van An geplaatst op 10 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vlinder
  Ervaring met helderziende Vlinder
  ze voelt veel aan, ze voelt ook aan waarom je op een bepaalde manier reageert en hoe dat een invloed heeft op het heden, ook het verleden de oorzaak van je reactie, ik vind haar goed wat betreft het invoelen van je situatie.




Ervaring van anoniem met helderziende Vlinder   Ervaring van anoniem met helderziende Vlinder   Ervaring van anoniem geplaatst op 9 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vlinder  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Ik ben het helemaal eens met de andere getuigenissen. Sonja je bent keigoed. Klopt wat jij ziet en voorspellingen komen uit. Een topper op deze lijn.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sonja   Ervaring van Anoniem met helderziende Sonja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Lieve Mari Elena.
Voor jou een getuigenis die je echt verdient. Je vraagt er nooit om en ik denk er nooit aan.
Jij hebt mij zo geweldig geholpen met een heleboel zaken zonder mening en heel liefdevol. Door jouw hulp is alles weer de goede richting op gegaan. Ik geloofde er niet in maar jij wel. Dank je wel voor je geduld en inzichten. X.




Ervaring van M met helderziende Mari Elena   Ervaring van M met helderziende Mari Elena   Ervaring van M geplaatst op 9 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Sorry, dat ik plots wegviel mij krediet was op, toch bedankt voor de mooi reading, en zal je zeker nog bellen.




Ervaring van anoniem met helderziende Nellekke   Ervaring van anoniem met helderziende Nellekke   Ervaring van anoniem geplaatst op 9 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vera Ann
  Ervaring met helderziende Vera Ann
  Vera Ann je bent een lieve dame met een zachte stem die rust geeft. Je weet waarover je spreekt zowel over liefde en werk als over m'n overleden hond G.. waarbij je me gerustgesteld hebt.
Ik weet dat de rest gaat uitkomen zoals je zei want ik heb vertrouwen in jou.
Je verdiend meer dan 5 sterren, ik bel je zeker terug.

Hartelijk dank, denk dat je wel weet wie.
A.




Ervaring van Annick met helderziende Vera Ann   Ervaring van Annick met helderziende Vera Ann   Ervaring van Annick geplaatst op 8 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vera Ann  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karen
  Ervaring met helderziende Karen
  Lieve Karen.
Ik heb je nu een paar keer gesproken, en alles wat jij mij toen had voorspeld, is uitgekomen, zelfs de kleine details wist jij te benoemen.
Ik heb jou vanochtend weer even gebeld, en ook nu zei je specifieke dingen ,nog voordat ik het je had verteld.
Ik wil je bedanken voor je lieve en hoopvolle woorden, want ondanks dat ik de relatie zelf heb verbroken, steunde je mij in mijn verdriet,en hou ik me vast aan jou voorspelling dat het met hem straks ook weer goed gaat.
Ik vind jou een schat van een vrouw, en jou voorspellingen komen echt zoals jij het zegt, echt bizar.
Nogmaals dankjewel
Dikke knuffel van mij.




Ervaring van Miranda met helderziende Karen   Ervaring van Miranda met helderziende Karen   Ervaring van Miranda geplaatst op 8 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Dank je wel lieve Isha. Wat ben jij een lieve bijzondere vrouw die ontzettend overtuigend is. Ik zal die vijf uur zeker in de gaten houden. Hopelijk komt meneer weer snel opdagen en dan laat ik het jou weten. Hartelijk dank voor de fijne en toch ook leuke gesprekken. Tot snel. Liefs F met die warme stem hahaha. Xxx




Ervaring van F met helderziende Isha   Ervaring van F met helderziende Isha   Ervaring van F geplaatst op 8 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Dear Gazali, Je hebt mij een helder beeld gegeven van mijn toekomst,
en advies gegeven hoe hier mee om te gaan. Ik voel me altijd positief geladen na ons gesprek. Je zult nog vaker van me horen.

Liefs van, Melinda.




Ervaring van Melinda met helderziende Gazali   Ervaring van Melinda met helderziende Gazali   Ervaring van Melinda geplaatst op 8 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Lieve Isha,

Heb je vanochtend gesproken en super mooie inzichten van je mogen ontvangen ik zal i.d.d
lettten op mijn stopwoord uhuh en voortaan met ja en nee antwoorden. Je bent zeer accuraat ipv ik voel dit of denk dat, bij mij kwam je boem sterk over.

Je bent een aanwinst op de lijn en voor mij zeler de moeite waard om je opnieuw te bellen.

Ik laat het je binnen 2 weken weten hoe en wat.

Blijf vooral zo doorgaan lieverd.

Happy girl.




Ervaring van Happy girl met helderziende Isha   Ervaring van Happy girl met helderziende Isha   Ervaring van Happy girl geplaatst op 8 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-amsterdam.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden