Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-amsterdam.nl


  Helderzienden hulplijn in Amsterdam.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Lobke
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Dat was zeer duidelijk Lobke. Mijn credits waren op maar bedankt voor de heldere uitleg.




Ervaring van Anoniem  met helderziende Lobke   Ervaring van Anoniem  met helderziende Lobke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Lieve Lobke,
Weer iets uitgekomen wat jij gezegd had. Ongelofelijk, ik sta er steeds verbaasd over!! Ik bel jou nu al een geruime tijd als ik advies wil of een probleem heb en je zit er steeds weer boenk op. De ene keer komt t in tijd al wat sneller uit dan de andere keer maar t belangrijkste is dat het uitkomt. Dikke dank u wel Lobke!




Ervaring van Brigitje met helderziende Lobke   Ervaring van Brigitje met helderziende Lobke   Ervaring van Brigitje geplaatst op 17 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Fijn gesprek gehad . Neemt de tijd . Liefs, Bram.




Ervaring van Bram met helderziende Lobke   Ervaring van Bram met helderziende Lobke   Ervaring van Bram geplaatst op 15 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Reis naar Berlijn van mijn zoon is inderdaad doorgegaan en goed gegaan!
Zoals je aangaf.
Groetjes,




Ervaring van Karin met helderziende Lobke   Ervaring van Karin met helderziende Lobke   Ervaring van Karin geplaatst op 4 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Lobke is een zeer lieve vrouw. Ze heeft al dikwijls voor mij de kaarten gelegd of gependeld. Bijna altijd komt uit wat ze zegt. Goed of slecht nieuws. Ze vertelt het je. Als het slecht is zal ze altijd proberen om je toch op te beuren. Ook heeft ze een luisterend oor zonder te oordelen. Ik zal haar nog dikwijls contacteren. Ze is 1van de betere hier op de lijn.




Ervaring van Annick met helderziende Lobke   Ervaring van Annick met helderziende Lobke   Ervaring van Annick geplaatst op 30 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Zoals een echte mama, maar je bent geweldig!
Alles is duidelijk, ik laat het even bezinken nu, en je hoort me wel snel weer !





Ervaring van Iris met helderziende Lobke   Ervaring van Iris met helderziende Lobke   Ervaring van Iris geplaatst op 29 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Een super lieve vrouw met heldere en duidelijke uitspraken.
Vanavond voor het eerst gesproken en het voelde meteen vertrouwd.
Ik hoop dat uw voorspelling gaat uitkomen.
Ik heb er vertrouwen in.
Bedankt!




Ervaring van Danielle  met helderziende Lobke   Ervaring van Danielle  met helderziende Lobke   Ervaring van Danielle geplaatst op 13 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Lieve dame. Fijn gesprek gehad.
Ze geeft je een goed gevoel en dat er echt naar je geluisterd word.
Ik bel zeker een keer weer.





Ervaring van D met helderziende Lobke   Ervaring van D met helderziende Lobke   Ervaring van D geplaatst op 1 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Ik sta er steeds weer verstelt van hoe jouw uitspraken en aanvoelen werkelijkheid worden! Je zei me verschillende keren geduld te hebben dat t weer goed zou komen en het gaat dan ook de goede richting uit. Je bent gewoon top Lobke! Voor wie nog twijfelt, haar echt eens bellen, probeer het gewoon en geef het tijd. Echt waar het komt uit wat ze voorspelt en aanvoelt. Ik blijf in ieder geval vaste klant. Lieve groetjes




Ervaring van Bengeltje met helderziende Lobke   Ervaring van Bengeltje met helderziende Lobke   Ervaring van Bengeltje geplaatst op 13 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  In 1woord WAUW. Deze dame is meer dan 10 sterren waard. Ik bel Lobke al jaren en steeds helpt ze mij door moeilijke perioden heen. Haar voorspellingen komen telkens uit. Wil je iemand spreken die je inzichten kan geven en je kan helpen op diverse vlakken, bel Lobke.




Ervaring van I met helderziende Lobke   Ervaring van I met helderziende Lobke   Ervaring van I geplaatst op 9 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Lieve Lobke.
En ja hoor eindelijk kwam het bericht einde dag. Je zag het goed je zei het steeds voor de nieuwe maand heb jij hem gehoord.
Jou kaarsen branden voor mij heb geholpen, dank hier voor, nu de rest. Ik heb weer vertrouwen gekregen.
Vele sterren voor jou .




Ervaring van Drama Queen  met helderziende Lobke   Ervaring van Drama Queen  met helderziende Lobke   Ervaring van Drama Queen geplaatst op 31 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Ik belde Lobke nadat ik mij iets onzeker voelde en ze heeft mij gelijk in mijn kracht gezet. Alles wat ze vertelde sloot goed aan bij mijn gevoel. Zeker een aanrader! Ik bel haar snel weer. Bedankt Lobke, groetjes Vanessa.





Ervaring van Vanessa met helderziende Lobke   Ervaring van Vanessa met helderziende Lobke   Ervaring van Vanessa geplaatst op 28 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Dag lieve Lobke net gesproken, u blijft bij wat u ziet. Ik wil u hartelijk danken voor alle support. Ik wou dat u naast mij woonde hahaha. Hoop ZO ERG dat het uitkomt. U blijft vriendelijk al stel ik dezelfde vraag. Tot snel weer.




Ervaring van R met helderziende Lobke   Ervaring van R met helderziende Lobke   Ervaring van R geplaatst op 19 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Lobke is lief, behulpzaam. Wat ze zegt klopt en komt uit.




Ervaring van J met helderziende Lobke   Ervaring van J met helderziende Lobke   Ervaring van J geplaatst op 18 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Wat ben je goed en accuraat, je gaf me aan dat er 1 en ander aan het licht zou komen waar ik nu nog niks van wist. Dit is zonet gebeurd. Nu nog wachten op de rest. Ik hoop dat ook dit allemaal zal uitkomen. Je weet wel wie ik ben, de dame met het huis aan zee.




Ervaring van K met helderziende Lobke   Ervaring van K met helderziende Lobke   Ervaring van K geplaatst op 15 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Dank je wel Lobke om mij altijd geduldig te woord te staan. Ik word altijd heel rustig van jouw reading. Spannende tijden. ik laat het weten als er weer contact is gekomen.




Ervaring van Anoniem met helderziende Lobke   Ervaring van Anoniem met helderziende Lobke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Een hele lieve vrouw die haar tijd neemt en vooral eerlijk is, en je ook op het juiste pad helpt. Wie iemand zoekt die luistert en eerlijk is en weet wat er speelt en nog komen zal dan ben je bij lobke bij juiste adres.




Ervaring van Anoniem met helderziende Lobke   Ervaring van Anoniem met helderziende Lobke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Ik spreek je al zo lang en wil je bedanken voor al de hulp die je mij hebt gegeven. Er is al heel veel uitgekomen en steeds sta je mij bij met raad en daad. Meer dan 10 sterren waard. Ik blijf jouw vast bellertje.




Ervaring van A met helderziende Lobke   Ervaring van A met helderziende Lobke   Ervaring van A geplaatst op 22 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Hallo Lobke, ik spreek je reeds een hele tijd en ondertussen zijn er al verschillende voorspellingen uitgekomen. Ik kijk uit naar al het andere dat je hebt voorspeld.




Ervaring van Myriam met helderziende Lobke   Ervaring van Myriam met helderziende Lobke   Ervaring van Myriam geplaatst op 17 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Zoveel keren heb jij mij gezegd, hij neemt terug contact op, dit is maar een tijdelijke stilte en ja hoor, elke keer heb jij gelijk gehad. Je bent echt meer dan 10 sterren waard. Ondertussen is alles weer goed tussen ons.




Ervaring van Anoniem met helderziende Lobke   Ervaring van Anoniem met helderziende Lobke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Aangename vrouw om mee te praten haar stem stelt je al gerust en zegt ook hoe het gaat verlopen zowel het goed als het slechte. Vandaag 2x gebeld ivm. scheiding.
Bedankt hiervoor .




Ervaring van Anoniem met helderziende Lobke   Ervaring van Anoniem met helderziende Lobke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Ongeveer 2 weken geleden zei je mij dat ik de job zou krijgen waar ik voor gesolliciteerd had. en ja hoor, net bevestiging gekregen. Ben zo blij Lobke, dankuwel, je hebt het goed gezien.




Ervaring van K.L. met helderziende Lobke   Ervaring van K.L. met helderziende Lobke   Ervaring van K.L. geplaatst op 9 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Lieve Lobke,
Straffe madam ben jij hoe je alles kan plaatsen. Er zijn reeds aantal zaken uitgekomen. Jij bent echt 5 sterren waard. Mijn pet af daarvoor. Je bent straight to the point wat ik zeer waardeer. Ik ben alvast vaste klant bij u.
Ik houd je op de hoogte omtrent de situatie.




Ervaring van Ano met helderziende Lobke   Ervaring van Ano met helderziende Lobke   Ervaring van Ano geplaatst op 9 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Dank je wel lieve Lobke voor de gesprekken en readingen. Ik laat het zeker weten als er weer contact komt. Heel veel liefs x.




Ervaring van J. met helderziende Lobke   Ervaring van J. met helderziende Lobke   Ervaring van J. geplaatst op 12 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Leuke vrouw om mee te praten. Mooie.voorspellingen en hoop dat haar voorspellingen uitkomen.




Ervaring van Laurens met helderziende Lobke   Ervaring van Laurens met helderziende Lobke   Ervaring van Laurens geplaatst op 11 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Enkele maanden geleden heb ik jou voor het eerst gecontacteerd. Je zei me dat er zeker terug contact kwam. Gisteren gebeurd, heb een bericht gehad en er komt een ontmoeting. Geweldig wat jij toen hebt gezien.




Ervaring van K met helderziende Lobke   Ervaring van K met helderziende Lobke   Ervaring van K geplaatst op 9 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Zeer lief en vriendelijk medium. Neemt zeker de tijd om goed te luisteren en intussen al verschillende zaken uitgekomen. Top medium.




Ervaring van M met helderziende Lobke   Ervaring van M met helderziende Lobke   Ervaring van M geplaatst op 7 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Lobke heeft precies, inclusief tijd, verteld hoe de situatie zich zou ontvouwen. Buiten dat is het een hele lieve vrouw om mee te praten, geruststellend, zacht en eerlijk.




Ervaring van N met helderziende Lobke   Ervaring van N met helderziende Lobke   Ervaring van N geplaatst op 30 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Zeer mooie reading.
Ik herkende mezelf in het verhaal. Je hebt het goed gedaan.




Ervaring van karo met helderziende Lobke   Ervaring van karo met helderziende Lobke   Ervaring van karo geplaatst op 31 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Prachtige dame. Je hebt mij goed geholpen. Ik kreeg ook details van jou door en raadgevingen qua tijd. Bravo, het woord medium waard. Je zal mij wel herkennen met het kernwoord buitenland. Lieve Lobke, ik ben je zeker nog eens terug.




Ervaring van Sarah met helderziende Lobke   Ervaring van Sarah met helderziende Lobke   Ervaring van Sarah geplaatst op 14 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Lobke,
Vorige week had je mij iets gezegd van een dame die een hele vuile rol speelt, iemand waarbij ik een heel goed gevoel had en een toffe vond maar die een masker draagt, iemand die mij mee zou trekken in een bepaalde zaak en mij in een slecht daglicht stelt. Wel ik ben daar vandaag achter gekomen. Wauw hoe gedetailleerd je dat zag, zelfs je pendel deed het juist. Ik raad iedereen haar aan echt waar. Aan mij heeft ze zeker een vaste klant. Je bent een straffe madam. Tot gauw.




Ervaring van Zoetje met helderziende Lobke   Ervaring van Zoetje met helderziende Lobke   Ervaring van Zoetje geplaatst op 2 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Lobke is een lieve vrouw zeer hartelijk en gemoedelijke komt ze over. Ze geeft je rust en vertrouwen. En houd je niet langer dan nodig is aan de lijn. Ik kom graag nog eens bij u terug. U geeft de persoon die u aan de telefoon krijgt een goed en weer hoop bedankt daarvoor groetjes van Helma. Ik heb u zojuist gesproken.




Ervaring van Helma met helderziende Lobke   Ervaring van Helma met helderziende Lobke   Ervaring van Helma geplaatst op 30 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Wat een lieve schat van een vrouw.
Eerste keer gebeld, voelde me meteen op mijn gemak en een algemene legging gevraagd heel duidelijk en liefdevolle reading gehad, alles werd ook besproken en verteld hoe dat zou gaan verlopen.
Kon alles plaatsen wat ze zei.
Ik zou haar zeker weer bellen.



.




Ervaring van M met helderziende Lobke   Ervaring van M met helderziende Lobke   Ervaring van M geplaatst op 19 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Gewoon even laten weten dat er weer het een en ander is uitgekomen wat jij gezegd had. Lieve dame en de moeite waard om eens te bellen.




Ervaring van A met helderziende Lobke   Ervaring van A met helderziende Lobke   Ervaring van A geplaatst op 11 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Aan al mijn superlieve bellertjes, ik wens jullie allemaal zeer fijne eindejaarsfeesten en voor 2022 : hopelijk wordt dit een jaar waar we met z'n allen terug wat meer kunnen genieten, verlost van virussen en lockdowns maar vooral een succesvol, gelukkig en in het bijzonder een gezond jaar.




Ervaring van Lobke met helderziende Lobke   Ervaring van Lobke met helderziende Lobke   Ervaring van Lobke geplaatst op 31 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-amsterdam.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden