Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-amsterdam.nl


  Helderzienden hulplijn in Amsterdam.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Daisy
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Je bent een super lieve vrouw je hebt me goeie tips gegeven waar ik mee aan de slag ga en heel goed gesprek geweest ik ga jou op de Hoogte houden bel je snel weer




Ervaring van Patricia met helderziende Daisy   Ervaring van Patricia met helderziende Daisy   Ervaring van Patricia geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Lieve, lieve Daisy,
Wat hebben we weer even genoten van onze gesprek. Mooie dingen gezien die staan te gebeuren die we mee gaan nemen het nieuwe jaar in met veel positiviteit. Ik zal opnieuw een recentie plaatsen als we wat verder in de tijd staan. Dank je wel Daisy, je bent een heerlijk mens om mee te praten!
Liefs and love for you.




Ervaring van Carmen met helderziende Daisy   Ervaring van Carmen met helderziende Daisy   Ervaring van Carmen geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Hallo lieve daisy
Ik wil je even bedanken voor het gesprek van enkele dagen geleden. Ik heb alleen aangegeven hoe ik heet en je kon alles zo verfijnt uitpluizen pffff ik sta er nog versteld van en het gesprek heeft mij echt goed gedaan.
Ik heb vele gesproken maar ik vind jou de beste tot nu toe.
Groetjes van samantha .




Ervaring van Samantha  met helderziende Daisy   Ervaring van Samantha  met helderziende Daisy   Ervaring van Samantha geplaatst op 17 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Hey Daisy, bedankt voor ons gesprek vandaag, voel me terug weer veel beter nu,eerst nog de moeilijke periode door en op naar het goede ,laat jou zeker weten hoe alles verloopt,dikke knuffel.




Ervaring van Angelo met helderziende Daisy   Ervaring van Angelo met helderziende Daisy   Ervaring van Angelo geplaatst op 15 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Ontzettend leuke vrouw, straight to the point, heerlijk mens.




Ervaring van Roswita met helderziende Daisy   Ervaring van Roswita met helderziende Daisy   Ervaring van Roswita geplaatst op 3 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Lieve Daisy,
Je bent zo lief en hebt geduld in alles wat je vertelt en uitlegt. Ik sta echt versteld hoe je dingen zegt zoals ze zijn en ook gewoon uitkomen. Ik weet niet lieverd hoe je het doet, maar je bent mijn voorbeeld op spiritueel niveau.
Wij gaan elkaar snel weer spreken lieverd! En als de grote dag er dan eindelijk is, zal ik je persoonlijk uitnodigen op me bruiloft.

Liefs Carmen.




Ervaring van Carmen met helderziende Daisy   Ervaring van Carmen met helderziende Daisy   Ervaring van Carmen geplaatst op 30 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Wat heb ik een geweldig consult mogen ervaren vandaag . Het was meteen raak. Alles wat ze zei resoneerde en kon ik helder plaatsen. Ik goede letterlijk niks aan toe te voegen. Ze wist mijn verleden, besprak mijn heden en gaf inzichten van mijn toekomstbeeld. Het was onder 1 woord geweldig Daisy. Ik gaf mij helemaal aan jou over. Het kind van Neptunes.




Ervaring van A met helderziende Daisy   Ervaring van A met helderziende Daisy   Ervaring van A geplaatst op 27 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Daisy je had gelijk, ik heb de baan!!!!!




Ervaring van Jo met helderziende Daisy   Ervaring van Jo met helderziende Daisy   Ervaring van Jo geplaatst op 26 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  lieve lieve daisy. Ik ben zo blij dat ik je ken steeds als ik in paniek raak dan laat ik je een berichtje achter of bel je op en dan hebben we het erover. Het lukt jouw steeds weer en weer om mij gerust te stellen. Dan vraag ik je of je alles even wilt aanvoelen, horen en te zien ook via je kaartentjes en verteld mij alles.je bent een grote aanwinst op deze lijn. Met hart en je mooie ziel heb je mij bereikt dankje wel voor alles en je mooie energie. ik bel je snel en of een mailtje groetjes j xxx hoop dat R snel mag komen xxx




Ervaring van luttik jolanda met helderziende Daisy   Ervaring van luttik jolanda met helderziende Daisy   Ervaring van luttik jolanda geplaatst op 26 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Daisy ik wil je bedanken jij hebt mijn ogen open gedaan. Mij op de feiten gewezen dat ik het verkeerd aan pakte naar de liefde toe. Je zag in dat het een ongezonde situatie was hoe ik bezig was. Heb het anders aangepakt de raad die jij mij gaf was de juiste. Liefs Veronique




Ervaring van Veronique met helderziende Daisy   Ervaring van Veronique met helderziende Daisy   Ervaring van Veronique geplaatst op 25 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Deze vrouw is fantastisch
Vandaag haar 4 keer gebeld ivm mijn vriend. Hij ging me antwoorden zei ze eerst en hij ging vandaag terug komen. Ik geloofde het niet dus belde haar een 2de keer op in de namiddag toen er nog niets gebeurt was. Ze bleef bij haar verhaal. Iets later smst mijn vriend me alles is ok geweest bij de dokter en hij wou terug komen. Ik had kippenvel over heel mijn lijf. Dan hoorde ik hem nie meer dus ik bang oei hij komt nie meer. Daisy zei jawel rond half negen gaat die komen of smsen. 1 minuut over half negen smst hij me da hij komt. 1 minuut later dan ze zei. Daisy terug gebeld met de woorden daisy je bent eng. Het is zo eng dat ze zo juist zit. Dus mensen bellen. Bel haar. En ervaar het hoe juist ze is




Ervaring van E met helderziende Daisy   Ervaring van E met helderziende Daisy   Ervaring van E geplaatst op 18 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Ik ben enorm over je te spreken lieve Daisy. ik wil je voor alles bedanken door jouw inzichten. heb ik vele stappen overwonnen bedankt. Grtjes Roos.




Ervaring van Roos met helderziende Daisy   Ervaring van Roos met helderziende Daisy   Ervaring van Roos geplaatst op 17 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Fantastische dame . Zeer vriendelijk en ze heeft mij in mijn kracht gezet. In tegenstelling tot vele anderen hier geeft ze details. En ze is zeer begripvol en zonder vooroordelen. Het is 1 van de beste hier.




Ervaring van Sarah met helderziende Daisy   Ervaring van Sarah met helderziende Daisy   Ervaring van Sarah geplaatst op 1 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Lieve Daisy, bedankt voor de fijne gesprekken. Je voorspelling van een maand geleden is helemaal uitgekomen. Precies zoals je het zei. Met jou praten geeft me een energieboost! Wat fijn dat er mensen zijn zoals jou!




Ervaring van Engelenpoort 10/10 met helderziende Daisy   Ervaring van Engelenpoort 10/10 met helderziende Daisy   Ervaring van Engelenpoort 10/10 geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Hallo. Daisy is topvrouw. voelt het gelijk goed aan fijn gesprek en sweet heart os ze xx .ben echt gerustgesteld xx.




Ervaring van Anja met helderziende Daisy   Ervaring van Anja met helderziende Daisy   Ervaring van Anja geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Daisy, wat een top medium. Weet precies waar ze het over heeft en brengt rust in de situatie. Ik heb ook het magnetiseren mogen ervaren en ik ben daar onwijs rustig van geworden. Elke keer als ik haar bel weet ze waar ik in het proces zit.
Super bedankt!




Ervaring van A.R. met helderziende Daisy   Ervaring van A.R. met helderziende Daisy   Ervaring van A.R. geplaatst op 22 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Beste Daisy,
Ik heb je voor de 2e keer gesproken en dat deed mij goed. Ik zal alles wat we besproken hebben in me achterhoofd houden en zorgen dat ik wat meer zelfvertrouwen krijg betreft mijn nieuwe werkplek. Liefs Carmen.




Ervaring van Carmen met helderziende Daisy   Ervaring van Carmen met helderziende Daisy   Ervaring van Carmen geplaatst op 4 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Beste Daisy,
Ik sprak je ongeveer anderhalve week geleden en vroeg je over de functie waarop ik had gesolliciteerd als Schuldhulpverlener en je zei meteen: JA! En in september ga je beginnen. Gefeliciteerd alvast. Je was er zo van overtuigd dat ik je beloofd had om een getuigenis te plaatsen. Dus zoals beloofd is je voorspelling uitgekomen. Wat mooi dat je dit kunt zien! Prachtig. Dank je wel voor de redding. Ik hoop je snel te spreken. Gr de rijzende ster.




Ervaring van Carmen met helderziende Daisy   Ervaring van Carmen met helderziende Daisy   Ervaring van Carmen geplaatst op 18 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Heel fijn gesprek gehad. Hopelijk komt alles uit. Ik houd je op de hoogte. Gr. C




Ervaring van C met helderziende Daisy   Ervaring van C met helderziende Daisy   Ervaring van C geplaatst op 17 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Je had weer gelijk, mijn evaluatie van shiftleader was positief. Hopelijk komt de rest ook uit bedankt.




Ervaring van Sonia met helderziende Daisy   Ervaring van Sonia met helderziende Daisy   Ervaring van Sonia geplaatst op 17 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Lieve Daisy, tijd gaat zo snel grrr.
Dankje je wel weer voor je tijd en steun.
Ik houd je op de hoogte.

Lieve groet Daphne xx.




Ervaring van Daphne met helderziende Daisy   Ervaring van Daphne met helderziende Daisy   Ervaring van Daphne geplaatst op 13 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Lieve Daisy, dankje je voor alle lieve en mooie woorden. Fijn met jou te praten. Ik houd je op de hoogte.

Lieve groet Daphne xxx.




Ervaring van Daphne met helderziende Daisy   Ervaring van Daphne met helderziende Daisy   Ervaring van Daphne geplaatst op 30 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Lieve Daisy, zonet jou aan de telefoon gehad. Ik kon alles plaatsen
Helaas was het kort maar krachtig qua tijd.
Dankje wel lieverd.

Lieve groet Daphne xxx.




Ervaring van Daphne met helderziende Daisy   Ervaring van Daphne met helderziende Daisy   Ervaring van Daphne geplaatst op 10 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Lieverd, heel fijn je gesproken te hebben. Ik had destijds beloofd om een berichtje achter te laten zodra je voorspelling uit zou komen, en bij deze. Ik ben ook benieuwd naar het volgende, maar ik laat het op me af komen. Ik ga me verdiepen waar we het over hebben gehad. Dank voor het fijne gesprek tot gauw. Liefs.




Ervaring van Anoniem met helderziende Daisy   Ervaring van Anoniem met helderziende Daisy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Fantastisch. Meteen een voorspelling die ZOOO dicht bij me aanleunt. Ik sta perplex.
Ook je energie is zeer positief, bedankt voor deze leuke lezing x.




Ervaring van Eley met helderziende Daisy   Ervaring van Eley met helderziende Daisy   Ervaring van Eley geplaatst op 13 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Hallo lieve Daisy, ik bel heel regelmatig met deze lijn, maar heb jou nog nooit gesproken gehad.Je bent niet zo goed te bereiken, omdat je dan ook steengoed bent. Ik heb je daarnet aan de lijn gehad i.v.m. de problematiek met mijn dochter gezinssituatie. U zulke ware dingen gezegd en me gerustgesteld opdat ik de situatie aankan. U bent een engel en behoort voor mij tot de absolute top. Een vijf sterren is nog te min voor jou. Heel hartelijk dank voor het gesprek. Ik raad iedereen jou aan. Veel liefs en een schitterend 2021. B.B.




Ervaring van BB met helderziende Daisy   Ervaring van BB met helderziende Daisy   Ervaring van BB geplaatst op 1 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Beste Daisy, ik bel regelmatig andere helderzienden maar jij bent vanaf nu mijn favoriet. Ik hoop echt dat je voorspelling uit komt. Ik bel je zeker nog wel eens als je terug online bent.




Ervaring van Marc met helderziende Daisy   Ervaring van Marc met helderziende Daisy   Ervaring van Marc geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Wow, je vertelde me dat mijn persoonlijke gids mijn oma is. Hoe je haar omschreef. Wow, geen woorden voor. Ik wist al van iemand anders niet iemand van hier op de lijn dat mijn oma mijn gids is. Ik geloof in jou en in wat je voorspeld hebt. Je hebt me nu kracht gegeven om nog geduld te hebben. Je bent fantastisch goed.




Ervaring van Anoniem met helderziende Daisy   Ervaring van Anoniem met helderziende Daisy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Lieve Daisy, het was mijn belkrediet dat op was, en niet ik die gewoon de telefoon neerlegde omdat je iets vertelde wat ik niet wou horen.
Want je hebt een ontzettend lieve en warme stem, en wat je zei maakte mij ook emotioneel.
Ondanks dat ik ergens niet wou horen wat je zei, door mijn pijn en verdriet. Hoop ik wel dat je gelijk hebt.
Dat ook deze pijn zal verdwijnen omdat ik krachtig genoeg ben dit te doorstaan.
Dat er een nieuwe man op mijn pad mag komen en de band met mijn ex man, zich zal opbouwen tot een heel mooie en sterke vriendschap.




Ervaring van J. met helderziende Daisy   Ervaring van J. met helderziende Daisy   Ervaring van J. geplaatst op 10 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Supertoffe gesprek gehad met deze Angel
Ze heeft mn gevoel uitstekend bevestigd

Lieve Daiisy, laat je zeker weten hoe t in t bos is verlopen, haha of ik echt dichtklap of in shock raak en hem een klap geef haha. Heb echt een hele leuke gesprek met je gehad en ook gelachen, dan heb ik je pas vh eerst gesproken, ik vind je geweldig, nogmaals dank je wel lieverd

Happy chick.




Ervaring van Happy chick met helderziende Daisy   Ervaring van Happy chick met helderziende Daisy   Ervaring van Happy chick geplaatst op 7 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  He he,

Super goed jij. Nu fingers crossed dat het zaterdag uitkomt.
Hou je op de hoogte

Liefs,
M.




Ervaring van M met helderziende Daisy   Ervaring van M met helderziende Daisy   Ervaring van M geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Het is (hopelijk) gelukt.
Super goed jij. Nu fingers crossed dat het zaterdag uitkomt. Hou je op de hoogte. Liefs, M.




Ervaring van M met helderziende Daisy   Ervaring van M met helderziende Daisy   Ervaring van M geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Daisy, bedankt om me gerust te stellen. Uw voorspelling is uitgekomen, alles is ok. Toppie.




Ervaring van A. met helderziende Daisy   Ervaring van A. met helderziende Daisy   Ervaring van A. geplaatst op 20 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Lieve Daisy, ik heb je net aan de telefoon gehad. Je voelt heel goed aan, wat er aan de hand is en geeft heel mooi advies. Een fijne dame om mee te praten.
Liefs S.




Ervaring van S met helderziende Daisy   Ervaring van S met helderziende Daisy   Ervaring van S geplaatst op 12 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Daisy, is super lief kan goed luisteren, spijker op de kop. Ze zegt waar het op staat en geeft je goede inzichten mee. Topper.




Ervaring van QueenQ met helderziende Daisy   Ervaring van QueenQ met helderziende Daisy   Ervaring van QueenQ geplaatst op 6 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-amsterdam.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden