Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-amsterdam.nl


  Helderzienden hulplijn in Amsterdam.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Amber
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Bedankt voor je mooie en ware woorden. Het is een bevestiging van wat ik al jaren intuitief aanvoel. Sorry dat mijn credits op waren om je nog te bedanken. Bij deze dus!




Ervaring van Anoniem met helderziende Amber   Ervaring van Anoniem met helderziende Amber   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Lieve Amber,
Het uiterst simpele van dit gebel: zo wekelijks.
Eén onderwerp is vaak al genoeg die om
aandacht vroeg. Zowel huishoudelijke zaken, liefde en zelfs privé, die je konden raken.
Het verdrijft de verveling en eenzaamheid die je
soms voelt, de informatie op intense interesse zijn 100 procent correct en kloppend!
Over gebrek aan contacten heb ik niet wezenlijk
te klagen, perfect! Dit heen en weer getelefoneer voeg ik er met genoegen bij, Ik voel me als door
onzichtbare handen gedragen.
Liefs Angela!





Ervaring van Angela  met helderziende Amber   Ervaring van Angela  met helderziende Amber   Ervaring van Angela geplaatst op 9 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Lieve Amber 1 woord geweldig zoals altijd .
Je voelt direct haar oprechte en warme stem , je weet dat je haar mag vertrouwen en haar voorspelling komt altijd uit , heel duidelijk en veel handvaten geeft ze je mee .
Mijn dank N




Ervaring van Nic met helderziende Amber   Ervaring van Nic met helderziende Amber   Ervaring van Nic geplaatst op 22 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Lieve Amber,
Ik vind je adorabel, bevlogen, inlevend en een top medium. Het zal nog wel een periode zwaar zijn, maar wij komen samen. xx Fleur.




Ervaring van Fleur met helderziende Amber   Ervaring van Fleur met helderziende Amber   Ervaring van Fleur geplaatst op 17 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Beste Amber,
Het is altijd prettig met jou te praten. Je voorspellingen zijn duidelijk,helder en komen steeds weer uit.
Een aanrader om te bellen naar je!
Groetjes L




Ervaring van L met helderziende Amber   Ervaring van L met helderziende Amber   Ervaring van L geplaatst op 13 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Wat fijn u gesproken te hebben .
Nogmaals hartelijk dank en zeker aan te raden . Absoluut de moeite waard . dank u wel voor consult.




Ervaring van Christella met helderziende Amber   Ervaring van Christella met helderziende Amber   Ervaring van Christella geplaatst op 10 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Zeer rustige, vriendelijke en geduldige dame.
Ze kon goed invoelen en bleef telkens bij de essentie. Hoop dat haar voorspellingen uitkomen.

Grtjs Lotus




Ervaring van Kiran  met helderziende Amber   Ervaring van Kiran  met helderziende Amber   Ervaring van Kiran geplaatst op 1 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Weer eens bedankt , ja ik spreek je al heel veel en ja eindelijk ook eens een getuigenis van mij vind ik , want je verdiend het .
je ziet alles zo duidelijk ik zeg iets en jij vult het in dat vind ik zo speciaal , zelfs het ongelooflijk zelfs hoe diep je kan gaan .
Merci lieverd




Ervaring van Raymond met helderziende Amber   Ervaring van Raymond met helderziende Amber   Ervaring van Raymond geplaatst op 16 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Ik wil je bedanken, voor alles, mij goede raad te geven en met raad en daad bij staan, ik voel me er enorm opgelucht door. Dank je wel.
Want zoals je zegt niks is negatief met moet alleen het positieve er van inzien en dat vergeet ik niet. Lieve Amber van harte bedankt .




Ervaring van valerie met helderziende Amber   Ervaring van valerie met helderziende Amber   Ervaring van valerie geplaatst op 6 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  top consult. Dank je voor alles.




Ervaring van Tim met helderziende Amber   Ervaring van Tim met helderziende Amber   Ervaring van Tim geplaatst op 25 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Lieve Amber
ik wil je uit het diepste van mijn hart bedanken voor je hulp. Je bent een lief meedenkend en hartverwarmend persoon.
Je helpt mij op de goede weg. Je hebt hart voor je klanten, dat is iets wat jouw siert als medium, je zegt geen nonsens verhaal of langer aan de lijn hangen dan nodig is. Respect heb ik voor jou. Dank je wel.




Ervaring van L met helderziende Amber   Ervaring van L met helderziende Amber   Ervaring van L geplaatst op 9 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Amber,
je hebt me weggeblazen met ons gesprek. Dingen worden helder voor mij. Jeetje wat ben ik blind geweest. We spreken elkaar nog. Je bent echt goed in je waarnemingen, zonder dat ik iets zeg. Dank je wel daarvoor.




Ervaring van Flabber gasted met helderziende Amber   Ervaring van Flabber gasted met helderziende Amber   Ervaring van Flabber gasted geplaatst op 26 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Dag Amber, je geeft zeer waardevolle adviezen, bracht me door je antwoorden weer in de rust waardoor ik weer actie kon ondernemen in deze voor mij roerige tijd. Hartelijk dank. Groet, Rob.




Ervaring van Rob met helderziende Amber   Ervaring van Rob met helderziende Amber   Ervaring van Rob geplaatst op 5 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  lieve amber
Er is weer een voorspelling van je uitgekomen en soms vind ik dat best spannend maar wel heel lief, daarom een dikke kus van mij voor al je voorspellingen. Dat je nog vele mag helpen met je bijzondere gave want die heb jij.




Ervaring van p met helderziende Amber   Ervaring van p met helderziende Amber   Ervaring van p geplaatst op 23 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Lieve Amber, Ik ken jou al wat jaartjes Amber. Mijn redder in nood als ik het niet meer zie zitten, jij weet mij gerust te stellen en weer precies de juiste woorden te vinden als ik niet meer helder kan nadenken. Jij bent ondertussen voor mij niet meer een consulent, maar zeker weten meer dat. Ik wil met oprecht diep uit mijn hart jou danken lieve lieve Amber. Ik hoop dat wij nog meer jaartjes kunnen kletsen met elkaar. Jouw inzichten kloppen altijd. Jij bent een kei kei goed medium Amber. Ik kan jou aan iedereen aanbevelen. Dankjewel en tot de volgende keer

Lieve groetjes Maureen




Ervaring van Maureen met helderziende Amber   Ervaring van Maureen met helderziende Amber   Ervaring van Maureen geplaatst op 9 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Hallo met Sonia. sorry belkrediet was op maar was super gezellig gesprek. zeer aan te raden medium. doet altijd goed met je te praten, ik bel je zeker nog terug.




Ervaring van Sonia met helderziende Amber   Ervaring van Sonia met helderziende Amber   Ervaring van Sonia geplaatst op 12 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  lieve Amber
ik wilde je toch een getuigenis schrijven en het bedanken van het mooie gesprek dat we hadden en de inzichten die je me gegeven hebt, en ik beloof je er aan zullen werken.
Ook alles wat je een jaar geleden al had gezegd is uitgekomen mijn dank hiervoor dat wilde ik je ook nog meegeven, bedankt lieve Amber.




Ervaring van lis met helderziende Amber   Ervaring van lis met helderziende Amber   Ervaring van lis geplaatst op 20 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Kippenvel krijg ik van je, zo eerlijk en oprecht, mijn dank lieve Amber.




Ervaring van S met helderziende Amber   Ervaring van S met helderziende Amber   Ervaring van S geplaatst op 24 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  lieve schat, je bent moeilijk te bereiken maar als ik je heb in een
woord geweldig want je kent er wat van.
Ik ben blij dat ik je leren kennen, en hoop je nog lang te kennen hier doen we het voor lieve schat.




Ervaring van patr met helderziende Amber   Ervaring van patr met helderziende Amber   Ervaring van patr geplaatst op 24 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Lieve meid, dank je voor je reading. Ook wel een beetje confronterend maar wel echt en realistisch, niet dromerig. Daar kan ik heel veel mee en ja je hebt gelijk ik moet knopen doorhakken voor mijn eigen, alleen kan ik er zo komen en niet anders. Bedankt lieve Amber voor je raad ik kom zeker terug bij je.




Ervaring van valerie met helderziende Amber   Ervaring van valerie met helderziende Amber   Ervaring van valerie geplaatst op 6 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Ik heb je al eens gebeld en een direct antwoord gekregen, klopte helemaal, en nu deze keer weer dank je voor dit en direct antwoord to the point.




Ervaring van X met helderziende Amber   Ervaring van X met helderziende Amber   Ervaring van X geplaatst op 28 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Lieve Amber, deze morgend vroeg ik je of ik goed nieuws ging krijgen ivm het appartement. En inderdaad je had gelijk. Ik heb het gekregen. Langs deze weg wou ik je het goede nieuws delen. Ik ga je zeker nog eens opbellen als ik advies nodig heb. Je zit al tussen mijn favoriete. Tot de volgende keer lieve Amber bedankt voor deze positiviteit.




Ervaring van Laila met helderziende Amber   Ervaring van Laila met helderziende Amber   Ervaring van Laila geplaatst op 23 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Lieve Amber
Deze morgend vroeg ik je of ik goed nieuws ging krijgen ivm het appartement. En inderdaad je had gelijk. Ik heb het gekregen. Langs deze weg wou ik je het goede nieuws delen. Ik ga je zeker nog eens opbellen als ik advies nodig heb. Je zit al tussen mijn favoriete. Tot de volgende keer lieve Amber bedankt voor deze positiviteit.




Ervaring van Laila met helderziende Amber   Ervaring van Laila met helderziende Amber   Ervaring van Laila geplaatst op 23 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Bedankt amber voor je oplossingen waar ik iets mee kan daar ben ik je heel dankbaar voor en dit wil ik nog even benadrukken.

mijn dank.




Ervaring van ludo met helderziende Amber   Ervaring van ludo met helderziende Amber   Ervaring van ludo geplaatst op 7 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Weeral bedankt je zat er direct op en mijn vermoeden heb je bevestigd. Amber tof medium, die luistert en zich niet opdringt en raad geeft en handvaten waar je iets mee kan.

Bedankt lieve Amber.




Ervaring van inge met helderziende Amber   Ervaring van inge met helderziende Amber   Ervaring van inge geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Hier even mijn review. Ik heb je gesproken over laatst en heb je beloofd wanneer het uitkomt laat ik je iets weten. Het is uitgekomen, mijn dank is heel groot ook al maakte ik het je moeilijk met mijn ongeduldig wachten.




Ervaring van p met helderziende Amber   Ervaring van p met helderziende Amber   Ervaring van p geplaatst op 19 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Wat ik zo bijzonder aan je vindt en wat ik zo aan je waardeer is dat je echt naar mij wil luisteren. Je stelt goede vragen en luistert dan aandachtig naar mijn antwoord. Ik proef bij jou het verlangen om mij te begrijpen. Dat is zo uniek. Via deze weg wil je super bedanken en voor wie jij bent en wat je allemaal voor mij doet. Je bent een kanjer.

Groetjes Angela.




Ervaring van Angela met helderziende Amber   Ervaring van Angela met helderziende Amber   Ervaring van Angela geplaatst op 9 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Dankjewel Amber voor je anwoord op mijn vraag. Heel duidelijk en liefdevol mens ben je. Bedankt tot volgende keer zeker weer.




Ervaring van sabah met helderziende Amber   Ervaring van sabah met helderziende Amber   Ervaring van sabah geplaatst op 29 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Hoi lieve Amber, ik bel jou regelmatig en hebben ook al een paar jaar regelmatig contact met elkaar. Het is zo vertrouwd geworden. Jij ziet zoveel en je weet het zo goed te brengen. Je bent duidelijk en eerlijk. Je zegt het zoals het is, en dat waardeer ik enorm. Ik bewonder jou warme hart, zo lief en oprecht ben jij. Ik voel mij zeker geen klant bij jou, want zo behandel jij mij niet. Altijd respectvol en begripvol ben jij, en soms streng. Maar dat is helemaal niet erg, dat heb ik ook soms nodig. Ik hoop dat we heel lang nog met elkaar mogen bellen, want daar kijk ik altijd erg naar uit. Dankjewel lieve Amber.

Liefs, Maureen.




Ervaring van Maureen met helderziende Amber   Ervaring van Maureen met helderziende Amber   Ervaring van Maureen geplaatst op 11 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  lieve Amber ik spreek je al zolang en ben zo tevreden. Overal sleep je me erdoor, overal zeg je ik ben bij je om moeilijke beslissingen te nemen. En echt ik voel je steun is alles wat ik moeilijk vindt. Jij verdient dit en ik hoop dat anderen zo ook tevreden zijn en blij zijn met jou zoals ik.




Ervaring van paul met helderziende Amber   Ervaring van paul met helderziende Amber   Ervaring van paul geplaatst op 26 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Lieve Amber, dank je wel. Wat ben jij een zuiver medium waarmee jij je echt van andere mediums onderscheid. Bijzondere heldere boodschappen kwamen er door zodat ik nu weet welke lijn ik moet gaan volgen. Nogmaals dank en ik kom graag nog een keer bij jouw terug.
Veel liefs, geluk en succes in alles wat jij zult ondernemen Cynthia.




Ervaring van Cynthia met helderziende Amber   Ervaring van Cynthia met helderziende Amber   Ervaring van Cynthia geplaatst op 10 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Amber, een lieve rustige dame die het goed uitlegt en nog eens uitlegt en altijd zegt, ik wil dat je mee kijkt dat je het begrijpt wat ik je vertel. Als enigste hier heb je me dit laten inzien tot mijn grootste verbazing en ja ik zag het je hield me mijn spiegel voor. Dank je hiervoor amber.




Ervaring van lis met helderziende Amber   Ervaring van lis met helderziende Amber   Ervaring van lis geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Ik wil je nog even via deze weg bedanken voor je uitleg inzake mijn relatie en wat ik moet doen en wat me te wachten staat. Ik heb volledig je uitleg begrepen en ga ook hier mee aan de slag. Je hebt gelijk wat je zegt alleen ik had het zo niet gezien en nu laat je me het wel inzien mijn dank hiervoor. Lieve amber ik bel je terug want je bent een top consulente.




Ervaring van da met helderziende Amber   Ervaring van da met helderziende Amber   Ervaring van da geplaatst op 12 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Ik wil je nog even bedanken voor je goede uitleg , inzake mijn vriendin en die ander die ik ging tegenkomen .
Die heel mijn leven op de kop ging zetten wel je hebt gelijk gehad en ik die dacht dat dat niet zo was en je niet geloofde .
Sorry hiervoor maar je had gelijk.




Ervaring van paul met helderziende Amber   Ervaring van paul met helderziende Amber   Ervaring van paul geplaatst op 21 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  lieve amber
je bent een topper op deze lijn en ik wil dat graag delen met iedereen .

Dank lieve amber.




Ervaring van ano met helderziende Amber   Ervaring van ano met helderziende Amber   Ervaring van ano geplaatst op 4 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-amsterdam.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden